OVER ONS

PROJECTEN

DIENSTEN

ONS TEAM

JOBS

CONTACT

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Bel ons

+31 (0) 77 3827045

Bezoek ons

Tjalkkade 4, 5928 PZ Venlo

Industriële verhuizingen•

Internationaal special transport

Industriële verhuizingen•

Jozef Hermans Industrial Movers is als industrieel verhuisbedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van industriële verhuizingen en verplaatsingen wereldwijd.

Of het nu gaat om het vervoeren en plaatsen van zware machines, interne machineverplaatsingen of de verhuizing van een complete productlocatie, uw project is bij ons in goede handen.

 

Meer dan 85 jaar gespecialiseerd

Met Jozef Hermans kiest u voor ervaring, snelheid en kwaliteit bij de verhuizing of het verplaatsen van uw machines. Onze gekwalificeerde projectengineers begeleiden uw industriële verhuizing tot in het kleinste detail om uw productieomgeving zo min mogelijk te verstoren. De vakbekwame medewerkers bij Jozef Hermans nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen afdelingen en processen terwijl uw verhuizing of verplaatsing veilig en efficiënt verloopt.

 

Machineverhuizing wereldwijd

Ook op het gebied van verhuizing van grote en zware machines naar het buitenland heeft Jozef Hermans een bewezen staat van dienst. Onze ervaren en betrokken medewerkers schakelen snel met externe partijen zoals verpakkers, rederijen, expediteurs en de douane. Met ons wereldwijd netwerk kunnen wij uw kostbare machines waar dan ook ter wereld plaatsen en installeren. Check onze machineverhuizing en machinetransport projecten in onder andere Belgie, Duitsland, Polen, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije en Brazilië.

 

Een complex project in het vooruitzicht?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden op het gebied van machine montage, machine transport of machine opslag? Neem dan gerust contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Onze slimme werkwijze

Kwaliteit home

kwaliteit en betrouwbaarheid

milieu verantwoord

continu innovatief

veiligheid eerst v2

veiligheid eerst

Any move in prospect? 

Neem contact op

12 + 9 =