Jozef Hermans heeft zich toegelegd op industriële verhuizingen van zowel losse productiemachines, productielijnen als complete fabrieken. Daaronder verstaan wij interne machineverplaatsingen maar ook reallocaties van productielocaties in binnen- en buitenland. Moeten uw machines overzees verhuisd worden, ook dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij schakelen snel met externe partijen zoals rederijen, expediteurs en de douane.

Omdat ons materieel compact is en in normale containers vervoerd kan worden, kunnen wij het wereldwijd voor u inzetten. Wij beschikken over unieke heavy lift apparatuur die elektrisch wordt aangedreven en veelal radiografisch wordt aangestuurd. Wij hebben daardoor geen logge kraanconstructies nodig om uw zware machines en/of objecten op te pakken en te verplaatsen. Het grote voordeel daarvan voor u is dat wij relatief weinig ruimte nodig hebben en dat bijvoorbeeld het dak van uw bedrijfsruimte niet gelicht hoeft te worden. 

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met het in zijn totaliteit verplaatsen van machines. Het heeft nooit onze voorkeur om een nauwkeurig afgestelde machine die in een productielijn loopt in delen te verplaatsen, hoewel demontage in onze branche gebruikelijk is. Wij hebben de technische kennis en het materieel om uw machine in zo groot mogelijke delen op te pakken. Dat vergt aan de voorkant een gedegen voorbereiding en nauw overleg met uw machine-installateurs. Maar aan de achterkant werpt onze aanpak zijn vruchten af. Wij kunnen efficiënter en sneller werken. Uw machine heeft er minder onder te lijden en is weer sneller inzetbaar. 

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte in industriële verhuizingen! 

 

De keurmerken van Jozef Hermans
Jozef Hermans Industrial Movers