In ons 'hotel' voor productiemachines beschikken wij over eigen materieel om objecten tot 400 ton te vervoeren, te hijsen, te verpakken en tijdelijk voor u op te slaan. Dat is uniek in de regio. Ook als er geen industriële verhuizing aan vooraf gaat, kunnen wij de tijdelijke opslag voor u verzorgen.

Voor de opslag van ladingen met exceptionele afmetingen of gewichten beschikken wij op onze locatie in Venlo over speciaal ingerichte opslaghallen met een totale capaciteit van 9.000 m2. Deze hallen kunnen ook worden gebruikt voor reparaties, machineonderhoud of andere value added logistics.  

Onze vestiging ligt aan de havenkade in Venlo. Wij kunnen hierdoor direct en snel aansluiten op het uitgebreide rivierennetwerk voor breakbulk-ladingen die niet over de weg vervoerd kunnen worden. Door onze ruime ervaring met breakbulk kunnen wij u ook op dit gebied een pasklare en financieel aantrekkelijke oplossing bieden.

Venlo behoort tot de belangrijkste logistieke knooppunten van Europa. Door onze centrale ligging in deze regio en nabij grote havens als Rotterdam, Antwerpen, Hamburg en de Bremerhaven zijn wij een veelgevraagd logistiek partner. Bij Jozef Hermans Industrial Movers bent u aan het juiste adres voor de tijdelijke opslag en het inkisten, conditioneren en verpakken van goederen. 

De keurmerken van Jozef Hermans
Jozef Hermans Industrial Movers