Projecten

120 ton zware hydraulische metaalpers verhuisd

Recent heeft Jozef Hermans een 120 ton zware pers 60km verhuisd. De scope van dit project bestond uit het intern verplaatsen, kantelen verladen, exceptioneel transport, lossen, recht op kantelen en plaatsen van de pers. De keuze bij opdracht verstrekking viel op Jozef Hermans omdat door kennis, ervaring, goede strakke planning, en het juiste materieel Jozef Hermans dit project kon realiseren in enkel 2 dagen!

400tons pers naar Turkije

Voor het kantelen van hydraulische persen bezit Jozef Hermans diverse gantry liftsystemen. Deze 400tons Dieffenbacher pers is door Jozef Hermans gedemonteerd en transport klaar gemaakt.

60 Ton zware pers

Een pers demonteren en klaar zetten voor transport

Berging veerpont

Jozef Hermans op het water? Jazeker, namelijk voor de berging van een veerpont uit het jaar 1890. De compartimenten van deze oude veerpont waren volgelopen met water. Om de compartimenten te legen moest het 25ton zware pont gehesen worden, wat niet mogelijk was vanaf de wal.

Bovenloop kraan plaatsen

Bij het plaatsen van een 6,3T bovenloop kraan wordt een elektrisch aangedreven, radio grafisch gestuurde 10tons heftruck ingezet. Elke manoeuvre wordt veilig, gecontroleerd en zorgeloos op afstand bestuurd.

Buehler spuitgiet machine

Een Buehler aluminium spuitgiet machine van 46,5 ton lossen en plaatsen in een kuil. Markant detail was dat het beton om het machine fundament pas 1 week geleden gestort was. Hierdoor was de ruimte om te stempelen met ons gantry lift systeem zeer gelimiteerd.

Schuler

Deze productielijn bestond uit 6 bewerkingstations waarvan de 240.000kg wegende hydroform pers er een was. Bij dit project verzorgde Jozef Hermans de complete demontage en verlading van A tot Z, met als doel de complete lijn weer geheel op te bouwen in China.

Demontage van 240 tons APT pers

Na al een aantal keren onze nieuwe Enerpac SL400 gantry in te hebben gezet voor relatief eenvoudigere klussen, hebben we recent het "echte" werk mogen uitvoeren. De demontage en montage van een in het totaal 240ton zware hydraulische APT pers. Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf!!!

Fabrieks verhuizing van high end coating machines

Elektrisch aangedreven materieel, veilig, efficiënt werken en exceptioneel transport onder huif waren de argumenten van Ionbond in Venlo om voor Jozef Hermans als fabrieksverhuizer te kiezen. De high end machines van Ionbond werden met uiterste precisie en volle tevredenheid van de klant van de oude locatie naar de nieuwe vestiging verhuisd.

Fabrieksverhuizing Kupron Sittard

Recent is de verhuizing van Kupron in Sittard afgerond. Kupron verhuisde van hun locatie naar een nieuwe locatie 10 km verder. In het totaal werden er 25 machines en 2 halkraan verplaatst. De grootste Stork spuitgiet machine had een gewicht van 153.000 kg.

Groot onderhoud verzinkerij

Bij verschillende in Europa gevestigde verzinkrij bedrijven assisteert Jozef Hermans bij het verwisselen van de zink pan. Onlangs heeft Jozef Hermans een pan verwisseld van maar liefst 100ton totaalgewicht. De pan had een afmeting van 16,5x2,5x3,2m (lxbxh).

Helmut Clemens

Dhr. Clemens senior en junior hebben om zijn machinepark te verhuizen voor Jozef Hermans gekozen vanwege de flexibiliteit en de capaciteit van Jozef Hermans om hun eigen productie zo weinig mogelijk te verstoren. Zijn machine park welke louter uit MAZAK frees- en draaibanken bestond is in enkele dagen omgezet naar hun nieuwe bedrijfspand. Jozef Hermans verzorgde het verhuizen en het verankeren van de machines.

Inspectie 80 mW generator

De verwarmde opslaghallen van Jozef Hermans zijn bij uitstek geschikt voor inspectie of revisie werkzaamheden. Al het mogelijke hijsequipement tot gewichten van 200 ton is voorhanden. Op de foto's ziet U de inspectie van het anker van een Kraftwerk Union generator. De 2 generatoren hebben een totaalgewicht van 120 ton per stuk.

Ketel transport

Exceptioneel transport in optima forma: te lang, te breed en extreem zwaar!
Deze drie ketels zijn van de productielocatie naar de haven in Venlo getransporteerd en in het schip geladen.

Machine transport to brazil

Voor een bauxiet-mijn in Brazilie verzorgt Jozef Hermans het complete transport van zware machines af fabriek. Jozef Hermans verzorgt het exceptioneel transport, de tijdelijke opslag en de heavy lifting van de machines. Deze zending bestond uit 256 kisten waarvan de zwaarste delen (zie foto) 55 ton wogen.

De keurmerken van Jozef Hermans