Slimme werkwijze

Een mogelijke opdracht voor een industriële verhuizing begint bij Jozef Hermans Industrial Movers met een analyse en inventarisatie op locatie. U wordt bezocht door één van onze projectmanagers. Zij hebben de expertise en technische achtergrond om te bepalen op welke manier uw machine snel, veilig en efficiënt verplaatst kan worden.

Gaat u uiteindelijk akkoord met onze aanpak en offerte, dan doen wij er bij de uitvoering alles aan om uw medewerkers en productieprocessen zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden van onze activiteiten.

Als het over veiligheid gaat, doen wij geen concessies. Onze mensen beschikken over de vakgerichte opleidingen, kennis, ervaring en middelen om uw opdracht van begin tot eind veilig uit te voeren. Het materieel en gereedschap dat wij daarbij inzetten is vanzelfsprekend CE-gecertificeerd en wordt periodiek gekeurd.

Het team van Jozef Hermans Industrial Movers bestaat uit vakbekwame mensen die een enorme ervaring meebrengen op het gebied van complexe industriële verhuizingen. Zij kennen de geldende veiligheidsregels en -voorschriften binnen een fabrieksomgeving, dragen de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen, anticiperen voortdurend op mogelijke risico's en werken bewust veilig.

Alle medewerkers van Jozef Hermans Industrial Movers beschikken over de benodigde kwalificaties, zoals:  

  • VCA-certificering;
  • chauffeursdiploma;
  • heftruck certificaat;
  • hijsbewijs
  • rigger certificaat;
  • certificaat bediening telescopisch hydraulische gantry systemen;
  • certificaat bediening hoogwerkers.

Wij werken uitsluitend met het nieuwste, op afstand bedienbaar elektrisch aangedreven materieel. Daarmee voldoen wij aan de arbo- en milieueisen die in uw bedrijf en branche gelden. Voor u betekent dit o.a. geen geluidsoverlast en geen hinderlijke uitlaatgassen op de werkvloer.

Bij Jozef Hermans Industrial Movers vinden wij het buitengewoon belangrijk dat wij ons werk uitvoeren met milieuvriendelijk materieel. Dat is in het belang van uw medewerkers en die van ons. Wij werken niet met diesel- of gasheftrucks en gaan er bij industriële verhuizingen in principe vanuit dat onze vrachtwagens niet uw fabriek in hoeven te rijden. Met onze hefportalen en heftrucks zijn wij in staat om alles milieuneutraal vanuit de fabriek naar onze vrachtwagens te verplaatsen en vice versa. 

Het materieel dat wij voor interne verplaatsingen gebruiken is voorzien van non-marking banden om gecoate vloeren te ontzien. Onze vrachtwagens voor wegtransport voldoen aan de laatst geldende strenge euronorm. Wie Jozef Hermans Industrial Movers inhuurt, kan erop vertrouwen dat een project wordt uitgevoerd met aandacht en zorg voor de medewerkers en hun omgeving.

Inventiviteit zit in ons DNA. Juist door onze slimme en slanke manier van verhuizen zijn wij in staat om tijd en geld voor u te besparen. Wij analyseren uw situatie en stemmen onze aanpak en het materieel er nauwkeurig op af, zodat uw project de kortst mogelijke doorlooptijd krijgt.

 

Alle industriële verhuizingen voeren wij uit met modern, elektrisch aangedreven materieel. Wij lopen daarmee voorop in de Nederlandse (industriële) verhuisbranche. Onze medewerkers zijn extern en intern opgeleid en weten hoe zij de mogelijkheden van onze innovatieve hef- en hijsmiddelen maximaal kunnen benutten. 

Natuurlijk komen wij in onze praktijk situaties tegen waarin wij met ons eigen machinepark onvoldoende bewegingsvrijheid of capaciteit kunnen bieden. Ook in dat geval kunt u vertrouwen op Jozef Hermans Industrial Movers. Wij lossen uw probleem hoe dan ook op, indien nodig met aanvullend materieel dat wij inhuren. Of met extra hulpstukken die wij, specifiek voor uw situatie, in eigen huis ontwikkelen en vervaardigen.

De keurmerken van Jozef Hermans