Inventiviteit zit in ons DNA. Juist door onze slimme en slanke manier van verhuizen zijn wij in staat om tijd en geld voor u te besparen. Wij analyseren uw situatie en stemmen onze aanpak en het materieel er nauwkeurig op af, zodat uw project de kortst mogelijke doorlooptijd krijgt.

 

Alle industriële verhuizingen voeren wij uit met modern, elektrisch aangedreven materieel. Wij lopen daarmee voorop in de Nederlandse (industriële) verhuisbranche. Onze medewerkers zijn extern en intern opgeleid en weten hoe zij de mogelijkheden van onze innovatieve hef- en hijsmiddelen maximaal kunnen benutten. 

Natuurlijk komen wij in onze praktijk situaties tegen waarin wij met ons eigen machinepark onvoldoende bewegingsvrijheid of capaciteit kunnen bieden. Ook in dat geval kunt u vertrouwen op Jozef Hermans Industrial Movers. Wij lossen uw probleem hoe dan ook op, indien nodig met aanvullend materieel dat wij inhuren. Of met extra hulpstukken die wij, specifiek voor uw situatie, in eigen huis ontwikkelen en vervaardigen.

De keurmerken van Jozef Hermans
Jozef Hermans Industrial Movers