Wij werken uitsluitend met het nieuwste, op afstand bedienbaar elektrisch aangedreven materieel. Daarmee voldoen wij aan de arbo- en milieueisen die in uw bedrijf en branche gelden. Voor u betekent dit o.a. geen geluidsoverlast en geen hinderlijke uitlaatgassen op de werkvloer.

Bij Jozef Hermans Industrial Movers vinden wij het buitengewoon belangrijk dat wij ons werk uitvoeren met milieuvriendelijk materieel. Dat is in het belang van uw medewerkers en die van ons. Wij werken niet met diesel- of gasheftrucks en gaan er bij industriële verhuizingen in principe vanuit dat onze vrachtwagens niet uw fabriek in hoeven te rijden. Met onze hefportalen en heftrucks zijn wij in staat om alles milieuneutraal vanuit de fabriek naar onze vrachtwagens te verplaatsen en vice versa. 

Het materieel dat wij voor interne verplaatsingen gebruiken is voorzien van non-marking banden om gecoate vloeren te ontzien. Onze vrachtwagens voor wegtransport voldoen aan de laatst geldende strenge euronorm. Wie Jozef Hermans Industrial Movers inhuurt, kan erop vertrouwen dat een project wordt uitgevoerd met aandacht en zorg voor de medewerkers en hun omgeving.

De keurmerken van Jozef Hermans
Jozef Hermans Industrial Movers