DIENSTEN

Machine montage

Bij Jozef Hermans beschikken we over een team van gespecialiseerde medewerkers die klaarstaan om u te helpen met complexe machinemontage. We beschikken over specialistische apparatuur zoals elektrische, op afstand bedienbare heftrucks, pick-and-carry kranen, transportwagens, platformwagens en telescopisch-hydraulische portaalsystemen waarmee machines en objecten met een gewicht tot 400 ton in één keer kunnen worden getransporteerd. Indien nodig ontwikkelen en bouwen we extra onderdelen, zodat het verplaatsen van uw machines soepel verloopt.

Industriële montage van uw machines en installaties

Op verzoek bieden we een zorgeloos totaalpakket:

  • Kalibratie en uitlijning
  • Mechanische montage en demontage
  • Elektrische montage en demontage
  • Verankering en inbedrijfstelling

Machine montage met ervaren specialisten

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten, waardoor we altijd de juiste mensen met de vereiste expertise kunnen inzetten. Zo kunnen we er zeker van zijn dat elke uitdaging snel, efficiënt en professioneel wordt opgelost. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor projecten wereldwijd.

Montage van machines en industriële installaties

Onze gekwalificeerde medewerkers en ons hijs- en hefmaterieel worden ingezet bij de meest uiteenlopende projecten op het gebied van machine montage en demontage.
De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in samenwerking met de machineleverancier, onze eigen technische dienst of geheel in eigen regie. Dankzij onze uitgebreide ervaring met machine montageprojecten hebben we voor elke uitdaging een oplossing op maat.

Individuele oplossingen voor nationale en internationale projecten?

Jozef-Hermans-betriebsumzuge-3
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Wat kunnen we voor u doen?

Tevreden klanten, dat is waar Jozef Hermans Industrial Mover zich voor inzet. Korte lijnen en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons team.

14 + 3 =

Contact

Tjalkkade 4
5928 PZ Venlo

+31 (0) 77 3827045