.

ONZE WERKWIJZE

Bij Jozef Hermans Industriële Verhuizers begint elke potentiële industriële verhuisopdracht met een grondige analyse en inventarisatie ter plaatse. Een van onze deskundige projectmanagers zal persoonlijk bij u langskomen om alle wensen en eisen in kaart te brengen. Onze projectmanagers beschikken over de nodige expertise en technische achtergrond om te bepalen hoe uw machines snel, veilig en efficiënt kunnen worden verhuisd.

Na acceptatie van onze aanpak en ons aanbod zetten we alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw medewerkers en productieprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van onze activiteiten tijdens de uitvoering. We streven naar een soepele en geoptimaliseerde verhuizing, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en vereisten.

Veiligheid als hoogste prioriteit

Veiligheid staat voorop! In de industriële werkomgevingen waarin we actief zijn, is dat niet anders. Allereerst zullen we risico’s zoveel mogelijk bij de bron bestrijden door waar mogelijk technische of organisatorische maatregelen te nemen.

Als deze maatregelen niet voldoende zijn, zijn we ons er al jaren van bewust dat we onze medewerkers moeten beschermen tegen mogelijke risico’s. Onze medewerkers beschikken daarom over alle mogelijke PBM’s.

We werken met risico-inventarisatieanalyses, method statements en hijsplannen om ons werk zo goed mogelijk voor te bereiden en zo mogelijke risico’s op locatie te beperken.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We werken volgens de hoogste normen die in onze markt aan onze diensten worden gesteld. Door onze professionals regelmatig bij te scholen, kunnen we ervoor zorgen dat we nu en in de toekomst aan deze eisen blijven voldoen. Vanuit ons perspectief is echte kwaliteit een mentaliteit bij degenen die de zeer gespecialiseerde service daadwerkelijk verlenen.

Al meer dan 85 jaar nemen we het werk aan en leveren we wat we beloven. Hoe uitdagend in termen van moeilijkheidsgraad of omvang doet ons geen recht. We staan er in de markt om bekend dat we deze uitdagingen niet uit de weg gaan, maar juist omarmen. Vraag onze klanten hoe zij onze betrouwbare service ervaren!

Voortdurende innovatie

Omdat onze apparatuur compact is en in normale containers kan worden vervoerd, kunnen we onze apparatuur wereldwijd inzetten. We hebben unieke apparatuur die elektrisch wordt aangedreven en radiologisch wordt gecontroleerd. Daarom hebben we geen omvangrijke kraanconstructies nodig om uw zware machines en/of objecten op te pakken en te verplaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat we relatief weinig ruimte nodig hebben.

Aandacht voor het milieu

We hechten veel belang aan het voortdurend verbeteren van onze bedrijfsprocessen en zorgen er tegelijkertijd voor dat we volledig elektrische hefapparatuur en transportmiddelen gebruiken. Zodat onze werknemers en ook onze klanten niet worden blootgesteld aan emissies op de bouwplaats.

Al meer dan 20 jaar werken we uitsluitend met elektrisch aangedreven en op afstand bestuurbaar materieel. Een bewuste keuze om de werkomstandigheden voor onze medewerkers en klanten optimaal schoon te houden.

Onze werkwijze stap voor stap

WAAR WE GOED IN ZIJN

Jozef-Hermans-betriebsumzuge-1

Bedrijfsverhuizingen

Implementatie van productielijnen en machineverplaatsingen tot complete bedrijfsverplaatsingen.

Machine montage

Professionele ontmanteling van uw machines en industriële installaties door ervaren projectingenieurs.

Machinetransport

Logistiek specialist voor machines en materieel. Wij staan garant voor een professionele uitvoering van uw speciaaltransport.

Wat kunnen we voor u doen?

Tevreden klanten, dat is waar Jozef Hermans Industrial Mover zich voor inzet. Korte lijnen en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons team.

5 + 14 =

Contact

Tjalkkade 4
5928 PZ Venlo

+31 (0) 77 3827045