DIENSTEN

Machineverhuizingen

Overweegt u om delen van uw productielijn te verplaatsen of heeft u een complexe machineverhuizing op de planning staan? Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden zoals machinegewicht, machineafmetingen, omgevingsomstandigheden, plaats van bestemming en de continuïteit van uw bedrijfsproces.

Het verhuizen van machines vergt specialistische kennis en deskundigheid. Jozef Hermans is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in machineverplaatsingen over de hele wereld. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld. Van het verplaatsen van enkele machines en productielijnen tot complete bedrijfsverhuizingen.

Heeft u een bedrijfsverhuizing gepland? Neem dan contact op met onze specialisten

Verhuizen zonder zorgen

Het verplaatsen of verhuizen van machines of complete productielijnen is een complexe operatie met inherente risico’s. Het vermijden van inkomstenverlies als gevolg van stilstand in de productie is van cruciaal belang. Een succesvolle verhuizing van uw kostbare machine vereist dan ook snelheid, efficiëntie, veiligheid en schadevrij transport.

Onze machineverhuizers begrijpen dit belang maar al te goed. Met hun uitgebreide ervaring, expertise en geavanceerde apparatuur zijn ze in staat om de verhuizing van machines naar elke bestemming nauwkeurig uit te voeren, tot op de millimeter. Of het nu gaat om interne verplaatsing van een enkele machine binnen uw faciliteit of om het verhuizen van zware objecten naar een locatie aan de andere kant van de wereld, wij zorgen ervoor dat uw machineverplaatsing zonder zorgen verloopt.

 

Expertise in complexe machineverhuizingen

Jozef Hermans verzorgt dagelijks complexe machineverhuizingen. Het verplaatsen van zware machines, gevoelige apparatuur en grote industriële objecten met uiterste precisie is onze specialiteit.

Onze vakmensen verhuizen een breed scala aan industriële machines, waaronder verpakkingsmachines, drukpersen, medische apparatuur, droogtorens, generatoren, silo’s, tanks en turbines.

Wij beschikken over elektrische, op afstand bedienbare heftrucks, pick & carry kranen, transportrollen, plateauwagens en telescopisch hydraulische portaalsystemen die machines en objecten tot 400 ton in hun geheel kunnen tillen, verplaatsen en kantelen, zelfs in zeer krappe ruimtes. Waar nodig ontwikkelen en bouwen wij hulpstukken om het verplaatsen van uw machines vlekkeloos te laten verlopen.

 

Alle expertises onder één dak

Uw machine is bij ons in goede handen. Onze projectingenieurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van machineverhuizingen en beschikken over de juiste kennis om de verplaatsing van uw industriële machines efficiënt te beheren.

Wij beschikken over unieke, elektrisch aangedreven heavy-liftapparatuur die radiografisch wordt aangestuurd. Hierdoor zijn wij in staat om elke vorm van verhuizing en verplaatsing te realiseren. Met alle expertises onder één dak kunnen we snel schakelen en bieden we voor elke complexe situatie een passende oplossing.

Jozef-Hermans-betriebsumzuge-3
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Wat kunnen we voor u doen?

Tevreden klanten, dat is waar Jozef Hermans Industrial Mover zich voor inzet. Korte lijnen en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons team.

9 + 12 =

Contact

Tjalkkade 4
5928 PZ Venlo

+31 (0) 77 3827045