DIENSTEN

 Speciaal transport Venlo

Speciaal transport verwijst naar het transport van machines onder specifieke omstandigheden, waarbij zowel horizontale als verticale verplaatsingen nodig zijn.
Dit vereist gespecialiseerde apparatuur en expertise, die wij bij Jozef Hermans in huis hebben. Wij zijn volledig uitgerust om deze transporten professioneel en in eigen beheer voor u uit te voeren. Hierbij houden we nauwlettend rekening met alle factoren die invloed kunnen hebben op deze speciale taak, zoals het gewicht en de afmetingen van de machine, evenals de omgevingsfactoren.

Machines vervoeren en speciaal transport

Productiemachines die niet op een standaard trailer passen, vervoeren we veilig en gecontroleerd met speciaal transportmaterieel. Indien gewenst kan deze worden voorzien van een dekzeil zodat je machine schoon en droog aankomt op de gewenste locatie.

Gespecialiseerd internationaal speciaal transport

Jozef Hermans heeft zich gespecialiseerd in internationaal speciaal transport. Wij zijn vertrouwd met de Europese regelgeving voor speciaal transport en beschikken over jarenlange kennis en expertise. Deze opgebouwde expertise en ervaring zetten wij graag in voor uw project. Onze ervaren chauffeurs en ons veelzijdige wagenpark staan garant voor een professionele uitvoering van uw nationale en internationale speciaal transport.

Wij houden altijd rekening met de geldende regelgeving voor vergunningen en begeleiding van overmaatse en zware ladingen over de weg in alle Europese landen. Hierdoor kunnen we buitenproportioneel grote ladingen die extreem zwaar, lang, hoog of breed zijn naar uw gewenste bestemming vervoeren.

Of het nu gaat om een machine of systeem, wij bieden u een transportoplossing op maat. Neem contact met ons op voor advies en verdere informatie. 

Individuele oplossingen voor nationale en internationale projecten?

Jozef-Hermans-betriebsumzuge-3
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Wij zijn Jozef Hermans Industrial Movers: dé specialist om uw productie machine zorgeloos, waar dan ook ter wereld, te verplaatsen.
Wat kunnen we voor u doen?

Tevreden klanten, dat is waar Jozef Hermans Industrial Movers zich voor inzet. Korte lijnen en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons team

14 + 8 =

Contact

Tjalkkade 4
5928 PZ Venlo

+31 (0) 77 3827045