Maschine transport

Machinetransporten vereisen veel knowhow, tientallen jaren ervaring, professionele monteurs en natuurlijk geschikte speciale apparatuur – vooral als de ruimte beperkt is. Elk machinetransport vereist een gezamenlijke inspectie ter plaatse en gedetailleerde besprekingen, zodat we de productieprocessen zo min mogelijk verstoren. Want er bestaan geen kant-en-klare plannen voor machinetransporten die je zo uit een la kunt trekken.

We zijn er om je te helpen met machinetransporten

Expert in machinetransport en industriële verhuizingen. 

 

 • Verhuist je bedrijf naar een ander fabriekspand?
 • Wil je nieuwe machines installeren in je productiehal?
 • Heb je grote machines verkocht of gekocht?

Grote kans dat u te maken krijg met complext logistieke vraagstukken. Het transporteren van industriële machines is een omvangrijke logistieke operatie die kennis, specialisme en een goede planning vereist. Niet alleen wilt u dat uw kwetsbare machines zorgvuldig worden vervoerd, ook dient dit zo efficiënt mogelijk te worden volbracht, zodat productieprocessen zo min mogelijk verstoord worden. Een behoorlijke uitdaging, waarbij u de expertise van een ervaringsdeskundige goed kunt gebruiken. 

Expeditiebedrijf Jozef Hermans biedt oplossingen op het gebied van machinetransport en industriële verhuizingen. Met meer dan 80 jaar aan ervaring en kennis, is Jozef Hermans als geen ander in staat om complete trajecten van machinetransporten te begeleiden, en tot een succesvolle plaatsing te volbrengen. 

 

Voor welke soorten machinetransport zijn wij inzetbaar? 

 

U kunt ons inhuren voor de meest uitlopende klussen op het gebied van machine transport, en verhuizing van industriële installaties. Of u nu opzoek bent naar een partij om uw machine naar het buitenland mee te transporteren, of het verhuizen van een complete productielijn binnen een fabriekshal. In ons langdurig bestaan hebben we tal van verschillende projecten, afkomstig uit de meest uiteenlopende sectoren mogen begeleiden. 

Bij speciaal transport kunt u onder andere denken aan het (ver)plaatsen en transporteren van: 

 • CNC-snij- en lazer machines 

 • Complete industriële productielijnen 

 • Grafische en industriële drukpersen 

 • Horecamachines 

 • Verpakkingsmachines 

 • Windturbine generators 

 • Landbouwmachines 

 • Metaalconstructies 

 • Industriële werkbanken en afzuigsystemen 

 • Opbouwen van bio centrales 

 • Hydraulische kranen en persen

 

Machinetransport: wanneer, en wat zijn onze mogelijkheden? 

 

Bij Jozef Herman hebben we een vloot aan specifieke voertuigen5 tot onze beschikking staan, waarmee we machines en onderdelen van elk gewenst formaat, op een veilige en gecontroleerde manier kunnen transporteren. 

Speciaal transport wordt ingeschakeld wanneer industriële machines en installaties te groot of te zwaar zijn, waardoor normale transportoplossingen niet kunnen worden ingezet. Ons wagenpark bevat specialistische machinetransporters, waarmee we alle vormen van exceptioneel transport door heel Duitsland, en daarbuiten kunnen uitvoeren; 

Voor het vervoeren en verplaatsen van grote machines wordt gebruik gemaakt van specifieke middelen zoals platformtrucks, dwarstransporters en hydraulische portalen. Hierdoor kunnen wij complete machine transporten verzorgen, vanaf het moment van demontage, tot het plaatsen en richten van de machines op de nieuwe bestemming. Bij Jozef Hermans vindt u alle expertise onder een dak. 

 

Jozef-Hermans-betriebsumzuge-3
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Wat kunnen we voor u doen?

Tevreden klanten, dat is waar Jozef Hermans Industrial Movers zich voor inzet. Korte lijnen en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons team

5 + 9 =

Contact

Tjalkkade 4
5928 PZ Venlo

+31 (0) 77 3827045