Machinetransport

Machinetransporten vereisen veel kennis, ervaring, professionele monteurs en geschikte speciale apparatuur – vooral als de ruimte beperkt is. Elk machinetransport vereist een grondige inspectie op locatie en nauwkeurige planning om de productie zo min mogelijk te verstoren. Kortom: er bestaan geen standaardplannen voor machinetransporten die direct uitvoerbaar zijn. Gelukkig staan wij klaar om u in dit proces van A tot Z te begeleiden.

We zijn er om je te helpen met machinetransporten

Expert in machinetransport en industriële verhuizingen

 

 • Verhuist uw bedrijf naar een ander fabriekspand?
 • Wilt u nieuwe machines installeren in uw productiehal?
 • Heeft u grote machines verkocht of gekocht?

Grote kans dat u te maken krijg met complext logistieke vraagstukken. Het transporteren van industriële machines is een omvangrijke logistieke operatie die kennis, specialisme en een goede planning vereist. Niet alleen wilt u dat uw kwetsbare machines zorgvuldig worden vervoerd, ook dient dit zo efficiënt mogelijk te worden volbracht, zodat productieprocessen zo min mogelijk verstoord worden. Een behoorlijke uitdaging, waarbij u de expertise van een ervaringsdeskundige goed kunt gebruiken. 

Expeditiebedrijf Jozef Hermans biedt oplossingen op het gebied van machinetransport en industriële verhuizingen. Met meer dan 80 jaar aan ervaring en kennis, is Jozef Hermans als geen ander in staat om complete trajecten van machinetransporten te begeleiden, en tot een succesvolle plaatsing te volbrengen. 

 

Voor welke soorten machinetransport zijn wij inzetbaar? 

 

U kunt ons inhuren voor de meest uitlopende klussen op het gebied van machinetransport, verhuizing van industriële installaties.
Of u nu opzoek bent naar een partij om uw machine naar het buitenland mee te transporteren, of het verhuizen van een complete productielijn binnen een fabriekshal. In ons langdurig bestaan hebben we tal van verschillende projecten, afkomstig uit de meest uiteenlopende sectoren mogen begeleiden. 

Bij speciaal transport kunt u onder andere denken aan het (ver)plaatsen en transporteren van: 

 • CNC-snij- en lazer machines 

 • Complete industriële productielijnen 

 • Grafische en industriële drukpersen 

 • Horecamachines 

 • Verpakkingsmachines 

 • Windturbine generators 

 • Landbouwmachines 

 • Metaalconstructies 

 • Industriële werkbanken en afzuigsystemen 

 • Opbouwen van bio centrales 

 • Hydraulische kranen en persen

 

Machinetransport: onze expertise

 

Bij Jozef Herman hebben we een vloot aan specifieke voertuigen tot onze beschikking waarmee we machines en onderdelen van elk gewenst formaat, op een veilige en gecontroleerde manier kunnen transporteren. 

Wij zetten speciaaltransport in, wanneer industriële machines en installaties te groot of te zwaar zijn voor standaard transportoplossingen. Onze vloot omvat gespecialiseerde machinetransporters waarmee we alle vormen van uitzonderlijk transport kunnen uitvoeren, zowel binnen Nederland als daarbuiten.

Voor het vervoeren en verplaatsen van grote machines wordt gebruik gemaakt van specifieke middelen zoals platformtrucks, dwarstransporters en hydraulische portalen. Hierdoor kunnen wij complete machine ransporten verzorgen vanaf het moment van demontage, tot het plaatsen en monteren van de machines op de nieuwe bestemming. Bij Jozef Hermans vindt u alle expertise onder een dak. 

 

Jozef-Hermans-betriebsumzuge-3
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Jozef-Hermans-betriebsumzuge-4
Wat kunnen we voor u doen?

Tevreden klanten, dat is waar Jozef Hermans Industrial Movers zich voor inzet. Korte lijnen en aandacht voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons team

2 + 12 =

Contact

Tjalkkade 4
5928 PZ Venlo

+31 (0) 77 3827045